Terapien

INDIVIDUEL KONSULTATION - VOKSNE

Et almindeligt terapiforløb vil altid skræddersys efter dit individuelle behov. De fleste forløb med voksne hos mig er ACT forløb, men ind imellem foreslår jeg et kognitiv eller et metakognitivt forløb.

INDIVIDUEL KONSULTATION - BØRN

Er der tale om børn under 12, vil jeg altid foreslå at den første samtale afholdes med forældrene - uden barnet. Er barnet eller den unge over 12, vil det typisk afhænge af barnet/den unge. Ældre børn og unge vil typisk blive tilbudt et kognitivt eller metakognitivt forløb, hvor de yngre typisk tilbydes et lege- eller tegneterapeutisk forløb.

AKUTTE KONSULTATIONER

Jeg tilbyder aktuelt ikke akutte konsultationer, grundet stor travlhed i klinikken. Er du alligevel udsat for noget akut, og mangler vejledning, er du velkommen til at kontakte mig eller de øvrige psykologer i klinikken.

PSYKOLOGISKE UNDERSØGELSER

Jeg foretager psykologiske undersøgelser af børn og unge, når dette vurderes nødvendigt eller til gavn for barnets trivsel. En psykologisk undersøgelse består typisk af forældresamtaler, tests, screeninger, indtryk og observationer i enten skole eller hjem.

EVALUERING

Undervejs i forløbet vil jeg altid løbende vurdere, om forløbet er korrekt tilrettelagt. Der skal være udbytte af terapien. Denne vurdering er nogle gange gennem tests eller screeninger, hvor vi ser på om dine symptomer bedres; alternativt vurderes nogle af forløbene mundtligt undervejs.

LGBTQAI+

Min erfaring er at flere LGBT+ personer kan være tilbageholdende med kontakte psykologer af frygt for at blive mødt med fordomme. Hos mig kan man henvende sig trygt og med vished om at man vil blive mødt med åbensind og fuld fordomsfrihed. 

Praktisk information

KONTAKT OG AFBUD

Alle henvendelser besvares typisk indenfor 24 timer. Under ferie eller ved sygdom kan der forekomme længere svartider.

Afbud skal ske på SMS til 22 92 92 00 senest 24 timer før aftalt tid. 

COVID-19

Det skal være trygt at møde til samtale for alle. Jeg følger derfor naturligvis de officielle retningslinjer for afstand, mundbind og afspritning. 

Jeg tilbyder "walk and talk" samt telefonkonsultationer til de, der måtte ønske dette.

Det er ikke nødvendigt at fremvise coronapas for at komme til terapi.

FORSIKRINGER

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, indberettes der automatisk hertil efter endt samtale.

Har du anden sundforsikring eller anden dækning for samtaler, bedes du udskrive bevillingen og medbringe denne til din første samtale i klinikken.  

ØVRIGE PSYKOLOGER

Jeg har til huse i et klinikfællesskab med flere dygtige og engagerede psykologer. Alle psykologer i huset er autoriserede og har hver især særlige specialer og erfaringsområder. Læs mere om de øvrige psykologer her:

Annecatrine Lynggaard, (hjemmesiden er på vej)

Camilla Arboe, www.psykologarboe.com

Lykke Birkeland, www.lykkebirkeland.dk

PRAKTISK - FORÆLDREMYNDIGHED

Er der delt forældremyndighed af et barn eller en ung der skal i terapi, skal der foreligge en accept for behandlingen af begge forældremyndighedsindehavere. Gør gerne opmærksom på hvis det er tilfældet, og i vil få tilsendt et dokument til underskrivelse.

THERAPY IN ENGLISH

Da jeg er opvokset i USA, vil jeg derfor kunne tilbyde terapi på engelsk. 

I am raised in the US, and therefore I offer therapy to any english speakers.

PARKERING OG HANDIKAPADGANG

Der er gratis parkeringsmuligheder i nærområdet, blandt andet ved Netto på Benediktsgade.

Der er handikapadgang til klinikken, og derfor er det muligt for kørestolsbrugere at møde i klinikken.